Peltityöt

Tarvitsetko osaavaa tekijää peltitöihin?

Kolmannessa polvessa toimivan perheyritys Rakennus-Pakeran pätevät ammattilaiset toteuttavat laadukkaat peltityöt nopeasti!

Tarjoamme kattavat peltityöpalvelut yksityishenkilöille, yrityksille ja julkisille toimijoille Kotkassa ja lähialueilla vuosien kokemuksella. Uudiskohteissa vakiona asennettavat ja julkisivuremonttien yhteydessä usein uusittavat pellitykset suojaavat rakennusta säältä ja kosteudelta.

MIllaisia peltitöitä toteutamme?

  • ikkunapellit
  • reunapellit
  • piipunpellit
  • kattopellitykset
  • peltisepäntyöt mittatilauksena, esimerkiksi tulisijojen eduspellit

Toimialalla totutusta poiketen toteutamme rakennuspellityksen ja viimeistelyt omina töinä. 8-metrinen kanttikoneemme pätevien peltimiestemme käsissä takaa, että voimme toteuttaa isojakin pellityksiä laadukkaasti ja sukkelasti. 


Kattavat Rakennuspalvelut

Peltitöiden lisäksi tarjoamme yksityis- ja yritysasiakkaillemme sekä esimerkiksi kunnille ja taloyhtiöille kaikki rakennussaneerauksen sisä- ja ulkotyöt, uudisrakentamisen palvelut sekä timanttityöt yli viiden vuosikymmenen kokemuksella.

Rakennus-Pakeralla erikoistunutta osaamistakin vaativat työt hoituvat tehokkaasti omien ammattilaisten voimin. Laaja osaamisemme takaa laadukkaan työnjäljen nopeammalla aikataululla.

Etsitkö toteut­tajaa rakennus­projektillesi? Me autamme!

Olipa työsi iso, pieni, helppo tai haastava, me Rakennus-Pakeralla otamme haasteen vastaan. Ota yhteyttä, niin käydään yhdessä läpi suunnitelmasi!