Timanttiporaus

Tarvitsetko osaavaa tekijää timanttitöille?

Kolmannessa polvessa toimiva perheyritys Rakennus-Pakera toteuttaa timanttiporaukset ja timanttisahaukset siististi ja varmasti!

Tarjoamme kattavat timanttityöpalvelut yksityisille rakentajille ja julkisille toimijoille Kotkassa ja lähialueilla vuosien kokemuksella. Toteutamme timanttityöt ammattitaidolla ja nykyaikaisella kalustollamme. Timanttityöt sopivat liki kaikkiin koviin materiaaleihin, kuten esimerkiksi tiili, betoni, kallio, kivi ja asfaltti.

timantilla Tarkkuutta Rakentamiseen

Timanttiporaus on ratkaisu, kun talotekniikka vaatii toimiakseen reikiä tai läpivientejä rakenteisiin, joihin tavallinen pora ei pysty. Tarkat aukot ja läpiviennit koviin materiaaleihin taas saadaan toteutettua leikkaamalla, eli timanttisahauksella. Läpiviennit, upotukset ja aukot syntyvät timanttitöillä muun muassa:

  • vesi- ja viemäriputkille
  • lvi-putkille
  • sähköputkille
  • sähkörasioille ja viemäreille
  • ikkuna- ja oviaukoille

Kattavat Rakennuspalvelut

Rakennus-Pakeralla erikoistunutta osaamistakin vaativat työt hoituvat tehokkaasti omien ammattilaisten voimin. Laaja osaamisemme takaa laadukkaan työnjäljen nopeammalla aikataululla. 

Timanttitöiden lisäksi tarjoamme yksityis- ja yritysasiakkaillemme sekä esimerkiksi kunnille ja taloyhtiöille kaikki rakennussaneerauksen sisä- ja ulkotyöt, uudisrakentamisen palvelut sekä peltityöt yli viiden vuosikymmenen kokemuksella.

Etsitkö toteut­tajaa rakennus­projektillesi? Me autamme!

Olipa työsi iso, pieni, helppo tai haastava, me Rakennus-Pakeralla otamme haasteen vastaan. Ota yhteyttä, niin käydään yhdessä läpi suunnitelmasi!